MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
3 z 18
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem



Knedliki – niemal do każdego dania

Knedliki to zasadniczo nadziewane kluski z ziemniaków lub bułki, często podawane w formie plastrów jako dodatek do dań głównych i pobocznych.

Knedliki pasują prawie do wszystkiego, od zup, przez drugie, do deserów. Knedliki podaje się także na słodko, z owocami (truskawki, śliwki, morele), z polewą czekoladową lub maślaną, bitą śmietanę lub cynamonem.

Czego spróbować na wakacjach w Czechach? 17 najpyszniejszych dań, słodkości, piw i innych trunków, które uprzyjemnią wam wypoczynek

Zobacz również

Oszuści chcieli wyłudzić od seniorki 75 tysięcy złotych. Pracownica banku zareagowała

Oszuści chcieli wyłudzić od seniorki 75 tysięcy złotych. Pracownica banku zareagowała

Noc Muzeów na Zamku Lipowiec już w ten weekend

Noc Muzeów na Zamku Lipowiec już w ten weekend

Polecamy

5 powodów, dla których warto odwiedzić Bułgarię

5 powodów, dla których warto odwiedzić Bułgarię

Jak zmienić plik na PDF? Prezentacje, obrazy i dokumenty

Jak zmienić plik na PDF? Prezentacje, obrazy i dokumenty

Smażony ryż z jajkiem na obiad. Sposób na obiad ze składników prosto z lodówki

Smażony ryż z jajkiem na obiad. Sposób na obiad ze składników prosto z lodówki